Целодневно и почасово гледане на деца

Еднократни посещения

1   час - 6 лв.

2 часа - 10 лв.

 

НОВО - Полудневни и целодневни грижи за децата

 

Ако Вашето дете не е прието в детска ясла или градина и е на възраст от 1 до 5 г., а няма кой да го гледа, обадете ни се! Бихме могли да Ви помогнем,  докато   Ви приемат в  желаното от Вас място.

Ако Вашето дете ходи на детска ясла или градина, но често боледува, обадете ни се! Бихме  могли да се грижим за него през  проблемните зимни месеци.  

Ако решите да ни се доверите, заповядайте в клуб „Ивайла” с Вашето дете, за да се запознаем, тъй като личният контакт и разговор е много важен! Цената е по договаряне.

Капацитетът на центъра е ограничен от 4 до 8-10 деца за целодневен престой. Идеята е децата да са малко на брой, да идват с желание и да се чувстват като у дома си. За това тук не се допускат болни деца и e много важно заедно с Вас родители, да следим за  развиване и усъвършенстване на хигиенните им навици.

В отделните зали, клубът разполага с разнообразие от играчки, книжки , образователни игри и съоръжения, развиващи двигателната и интелектуална култура на малчуганите. Разполагаме с голяма външна тераса и двор. Има сектор за хранене и отдих. Всяко дете е различно и индивидуално и ако се подходи правилно към него, то ще изяви своите интереси и предпочитания, които чрез забавни игри може да развива и усъвършенства. 

За да не останете разочаровини, Моля преди да ни посетите, се обадете, за да се информирате за заетостта на клуба. Разгледай 

Контакти: 0885 455 023; 

Мария Галова

Клуб "Ивайла"